Levering

Leveringsomkostninger

Alle produktpriser, der er angivet på vores hjemmeside, er inklusive moms og omfatter ikke forsendelse. Vores leveringspriser inkluderer porto, professional emballering, transportomkostninger og transportforsikring. Vi har en fast leveringspris på 49 kr. (inklusive moms)

Alle ekspresordrer pålægges et ekstra gebyr. Beløbet varierer afhængigt af produktets type og størrelse. Kontakt os for yderligere information.

Produktions- og leveringstid

Vi special fremstiller alle produkter i vores produktionsenhed i Hvidovre. Produktionstiden er 3–5 hverdage. Når vi har produceret et produkt, sender vi det til dig, så du modtager det så hurtigt som muligt. Vi sender dig også en e-mail om forsendelsen med den forventede leveringsdato. Vi sender vores pakker med DAO, GLS eller PostNord. Den gennemsnitlige standard leveringstid er 4-6 hverdage. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle forsinkelser fra GLS, DAO eller PostNords side.

Vi gør vort bedste for at angive produktions- og leveringstid, når du afgiver din ordre, men travle tider på året, nedbrud i produktionen, svigtende leverancer fra vores leverandører og forsinkelser i posten kan indvirke på, hvornår du modtager din pakke. Ved forsinkelser vil vi dog, så vidt det er muligt, informere dig omkring dette samt en forventet leveringsdato. I de situationer vil vi selvfølgelig også tilbyde dig muligheden for at annullere din bestilling.