Om Søfolk

På soefolk.dk sælger vi bådnavn. Vi tilbyder også foliemærker, som informerer og hjælper med at skabe orden om bord på båden.

Vi bruger kun anerkendte folier i vores produktion, som 3M, Avery og Arlon. INGEN kopi eller billige mærker.

Udover folie sælger vi skræddersyede produkter til “søfolk”. Følg med på vores hjemmeside. Vores sortiment udvides løbende.

Hvem står bag Søfolk

Susan Krogh

Susan er født i Århus og opvokset i Jylland, men i 1998 flyttede hun til København. Det første møde med vand var i de spæde barneår i familiens sommerhus ved Fjellerup strand, hvor Susans far havde en mindre orange rød speedbåd, som familien lystigt drog afsted i og sad og fiskede med sandorm, indtil linerne filtrede sig sammen. Mange år senere mødte Susan sin drømmemand, og sammen begyndte de begge at dyrke sejlsport. Kitesurfing var dengang det nye hit, og selvfølgelig blev det til en passion, som stadig fylder rigtig meget.

Susan og hendes familie, som består af manden Morten, datteren Chloe og ikke mindst hunden Chanel, bor på 13. år i Dragør, og heldigvis deler de alle tre glæden ved vand. Familien samles omkring forskellige vandaktiviteter, som wakeboard sejlads og ikke mindst en masse ture i familiens Rip, som stille og roligt bliver større og større hjemme i Dragør Havn.

Malin Lindeblad Kadijevic

Malin er født og opvokset i Billdal, syd for Göteborg. Livet på og omkring havet har altid betydet meget for Malin, og hun har sejlet hele sit liv. Som barn var hun tit ude på havet i sine bedsteforældres fiskekutter, og skærgården udenfor Göteborg er sejlet tyndt i optimistjollen Windy og i forældrenes motorbåd, som hedder Kalle.

I dag bor Malin i Dragør. Hun har to piger på henholdsvis 11 og 17 år, en hund der hedder Bailey og er gift med Petar. Petar deler heldigvis Malins passion for at sejle, og familien har haft mange forskellige sejlbåde gennem årenes løb. Lige nu har familien Jeppe, som er en Meginjolle, og Jessica IV, en Bavaria 40 Cruiser med hjemhavn i Dragør.

Kellmann

Kellmann er en af landets ældste skilte-virksomheder, med over 50 år i branchen.
Virksomheden har hovedsæde i Hvidovre og er førende i Danmark indenfor skilte og bil-, bus-, tog- og metroreklamer. Hos Kellmann er man ekspert i at arbejde med folie, som skal klare alle slags vejr og mangeårig slidtage.

Kellmann er en innovativ virksomhed i vækst og har valgt at lave en samarbejdsaftale med Søfolk - dels for at afprøve nye forretningsmuligheder og dels for at hjælpe en lille iværksætter godt på vej.