Kema DL-44 afrenser spray

DKK 249,00 inkl. moms

FERIELUKKET – PRODUKTER BESTILT I UGE 25 T.O.M UGE 29 2022 VIL FØRST BLIVE LEVERET I UGE 30.

Kema DL-44 afrenser spray

Kema DL-44 afrenser spray er meget velegnet til brug i forbindelse med afmontering og montering af bådnavne. Cirka 5 minutter efter påføring kan de fleste tørrende klæbestoffer (ikke hærdende) fjernes.

Beskrivelse

Kema DL-44 er et effektivt rensemiddel og kan med fordel bruges til at rengøre både. Da DL-44 kan påvirke visse plast- og gummityper samt specielle lakker, bør der dog ALTID foretages test før brug.

Kema DL-44 opløser fedtstof, olie, snavs/smuds, sod, tryksværte, tusch samt de fleste ikke hærdende klæbestoffer og limrester. Produktet er skånsomt og pH-neutral, hvilket gør det velegnet til anvendelse på glas, metal, laminater, mursten, malede overflader, gummi og træ.

Kema DL-44 er meget velegnet til brug i forbindelse med afmontering og montering af bådnavne. Cirka 5 minutter efter påføring kan de fleste tørrende klæbestoffer (ikke hærdende) fjernes.

Produktet lever op til kravene i henhold til FDA 21 CFR 178.3570 til brug indenfor fødevareindustrien og er registreret under NSF K3 nr. 142753.

Læs mere om produktet på kema.dk.